Service

Onderhoud en Herstellingen van persluchtapparatuur.

werkhuis-1.jpg

Een goed productiebeleid staat of valt naargelang de gevoerde onderhoudspolitiek die men ten opzichte van de gebruikte productiemiddelen - lees machines, toestellen enz.. - betracht.

Zelfs al laat dit beleid niets te wensen over, dan blijft nog steeds de mogelijkheid open dat op het minst gepaste ogenblik het meest noodzakelijke toestel het laat afweten en de interne onderhoudsploeg het apparaat niet kan reviseren.

Persluchtcentrum, als productspecialist op het terrein van persluchtapparatuur, speelt met zijn onderhoud/herstellingsafdeling hier op in.

Steeds meer klanten werken met een ISO kwaliteit label en vragen om toestellen te controleren op nauwkeurigheid en aanhaalmomenten . Deze nieuwe dienst kan worden aangeboden voor het ijken van momentgereedschappen (zowel manuele als pneumatische). Dit kan intern bij ons gebeuren of extern bij de klant.

Herstellingen, van welk persluchtmerk ook, kunnen à la carte, preventief of volgens onderhoudsovereenkomst, worden uitgevoerd. De ene manier van werken gaat volgens een gradueel opvolgingssysteem zij het Eerst In, Eerst Uit (FIFO) of volgens overeenkomst, het laatste niet gebonden aan voornoemde regel, maar aan de tussen u en ons gemaakte onderhoudsovereenkomst.

In elk geval volgt elk door ons behandeld en hersteld persluchtapparaat een vast herstellingsstramien, of het nu handtoestellen, motoren, pompen, ventielen etc. zijn.

Indien u interesse zou hebben in ons degelijk, betrouwbaar en prijsvriendelijk onderhoudsprogramma, dan verzoeken wij u contact op te nemen. Ons team staat voor u klaar.

Volledige ontmanteling en visuele inspectie der onderdelen Volledige ontmanteling en visuele inspectie der onderdelen
Ontvetting en reiniging der stukken Ontvetting en reiniging der stukken
content-small-werkhuis-calibratie-1.jpg Mechanisch testen der machines
content-werkhuis-1.jpg Vermogencontrole van de herstelde persluchtmachines
content-werkhuis-pompen-1.jpg Elektronische meting - Debiet pompen
Onderhoudsovereenkomst Onderhoudsovereenkomst